Makine Detaylar

Boru Konikleme makinesi geniş bir kullanım alanını sahiptir. Farklı sektörlerden örneğin sandalye, masa üreticileri ya da çadır direği üreticileri bu makineyi kullanmaktadır. Bir boya tabancasının ucu ya da bakır boruların uçları veya bakır serpantinlerin uçları çap düşürme işlemine tabi tutulmaktadır. Türkiye'nin en büyük bisiklet üreticilerinden Bisan bisiklet en önemli referanslarımız arasındadır. Bu makineyi standart modellerden daha çok konikleme işlemine tabi tutulacak malzemeye göre tasarlıyor ve üretiyoruz. Aynı zamanda bu makine çalışma mantığı itibariyle boğumlu boru üretiminde de kullanılmaktadır. İstenilen ölçülere haiz boru konikleme ve otomatik boğumlu boru makineleri üretimi yapılır. Bu sistem büyük çap alüminyumun tel haline getirilmesi ile tel çekme makinelerine güzel bir alternatif oluşturmaktadır. Yakında referanslarımıza bir yenisini daha ekleyeceğiz. Antepli müşterimiz, ciğer şişlerinin ucunu sivriltmek istemektedir. Tabii ki bu mümkün eğer demiri ısıtırsanız.

Evet, Masa Sandalye üretiminde de kullanılan boruların uç sivriltme, konikleme, inceltme ve çap düşürme işlemlerinde kullanılmaktadır. Aynı makineyi boğumlu boru üretiminde de kullanabilirsiniz. Sizden istediğimiz öncelikli olarak çap düşürmek istediğiniz borunun dış ölçüleri ve konikleme uzunluğu. Çap kaç mm den kaç mm e düşüyor? Malzemenin cinsi, et kalınlığı, ve konikleme boyu. En önemli kriterleri tarafımıza bildirdiğinizde işinize en uygun makine konfigürasyonu tasarımı mühendis ve tasarımcılarımız tarafından tasarlanarak üretilmektedir.

Makinenin çalışma mantığı:

Bu makinenin çalışma mantığı aslında şahmerdan makinesi ile tamamen örtüşmektedir. Şahmerdan da da konikleme işlemini yapabilirsiniz. Şahmerdan da boru döner ve çekiçler vurur, boru konikleme ve çap düşürme makinasında ise boru sabittir ve kalıplar dönerek vurur. Her vuruşunda 0,1 mm baskı üretmekte ve dakikada 300 darbe ile istenen final şekil üretilebilmektedir.

Kalıp ve gövde:

2379 ısıl işlem verilmiş ve menevişe tabi tutulmuş Almanya menşeli kalıp malzemeleri kullanılarak üretilen kalıplar yüksek aşınma ve darbeye dayanıklıdır. Konik rulmanlar, yağlama sistemi, kalın güçlü ana gövde, yerli malı elektrik motoru ve vibrasyon önleyen şase sistemi sayesinde boru konikleme makinesinden maksimum verimi alabileceksiniz.

Detaylar ve sipariş için lütfen bizi arayınız.


on 11-02-2023, Written by Soner Faruk Cengiz


Cengizler Logo CENGİZLER DEMİR SAC MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ
İstiklal VD. 2060011536 Mersis no: 0206001153600015
ÇAMLICA MAH. 38309 SK. NO: 1 B MEZİTLİ / MERSİN / TÜRKİYE
+90532 217 33 06
MNG Kargo No: 104621319
Çalışma Saatleri
Hafta İçi: 09:00 - 17:00
Cumartesi: 09:30 - 13:00
Pazar: Kapalı

Site Map
Facebook Instagram YouTube Pinterest WhatsApp

cengizler.net by Soner Faruk Cengiz is licensed under Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Creative Commons Non-Commercial Icon Creative Commons Non-Commercial Icon Creative Commons Non-Commercial Icon Creative Commons Non-Commercial Icon